sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Yhteensopivat pudotetut silmukat


 Drop Stitch Scarf by Laura Bryant
Designer Knitting Spring/Summer 2009, #13
Zitron Trekking Hand Art, väri Kiruna, 75% villa, 25 % nylon, 100 g
KnitPicks Harmony, 3.75 mm
180 x 30 cm


Voitin kesällä Villavaaran arvonnasta vyyhdillisen Trekking Hand Artia. Aluksi ajattelin neuloa siitä sukat, mutta kun selailin taas kerran em. lehteä, niin hoksasin että lankahan on loistava valinta tuohon huiviin, joka myös alunperin oli neulottu sukkalangasta. Kaiken lisäksi värit sopivat täydellisesti Sunrise Circle Jacketiini, onhan siinä pieniä sinertäviä tweedpalleroisia.

Pudotetuissa silmukoissa on se jokin. Alkuun neule näytti kapealta luirulta, jolla oli mittaa liki maan ääriin. Pingotus teki taas ihmeitä. Huiviin tuli sopivasti leveyttä eikä se enää näyttänyt niin säälittävältä. Vähän hassua ajatella että samasta lankamäärästä voi saada aikaan joko parin sukkia tai pari metriä huivia. Lanka on todella pehmeää ja sopii hyvin huiviksi. Ensi viikolla kun säät viilenevät, pääsee "talviasuttava" Sunrise Circle Jacket taas käyttöön uudella huivilla päivitettynä.

6 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Jukranpujut, juuri tässä ajattelin aloittaa samaisen huivin tänä iltana. Kylläpäs sattui!

Karoliina kirjoitti...

Siitä vaan, Maartsi!

Mammutti kirjoitti...

Kaunis huivi!

Maartsi kirjoitti...

Mitä mieltä olet, huivi on VK:n mukaan very easy, mutta kyllä se minusta vaatii aika lailla keskittymistä. Alku tahmoi pahasti, mutta nyt jo sujuu ja luotan siihen, että pingotus hoitelee loput. :)

Hepsi kirjoitti...

Ei kun se on Kureyonia ja 9 kerää. Ohjeessa sanotaan 12 kerää pienimpään kokoon. Höh.

Ninnu kirjoitti...

Hieno ja ihanan ilmava huivi!