tiistai 21. elokuuta 2007

Hassuja hattuja

En millään saanut käytettyä vaaleanpunaiseen ribbipuseroon kaikkea vaaleanpunaista lankaa (Marks&Kattens Camomille, 100% merseroitua puuvillaa). Tuosta langasta eroon pääsemisestä alkoi jo muodostua lievä pakkomielle, kunnes keksin tehdä siitä pari päähinettä.

Ylärivin päähine on muunnelma Modan 4/2006 mallista 21. Lisäilin vähän silmukoita ympärykseen ja muutaman lisäkerroksenkin taisin tehdä. Lisäkerroksia olisi voinut olla enemmänkin, niin päähine olisi ollut enemmän baskerimainen. Lankaa meni n. 65 grammaa ja 3½:n puikoilla työskentelin. Lipan sisällä on piirtoheitinkalvoa.

Alempi lakki on ihan oma malli. Otin mitat vanhasta mainoslakista ja laskeskelin sitten silmukat sen mukaan. Lieriosa on kaksinkertainen. Camomillen kaverina on tässä lakissa Kotiväkeä (samaa kuin kesäpuserossa). Koko lakki painaa 90 g. Tämän neuloin vitosen puikoilla.

Ei näillä mihinkään Ascotin ajoihin mennä, mutta kotopihassa touhutessa ja iltalenkillä välttävät kyllä. Kotopihasta puheenollen. Liljat kukkivat komeasti:

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

>taitavat kukat olla gladioluksia eli miekkaliljoja?

Rosa kirjoitti...

oisko sulla ohjetta niille ihanille pikku töppösille? joiden kuva oli toisessa blogissasi.

Karoliina kirjoitti...

Tarkoitatko Rosa, niitä ruskeita t-remmi-sandaaleja?
Niiden ohje on Novitan 1/2000 vauvaneuleliitteestä.