sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Välipaloja

Viime aikoina on ollut aika paljon tekemistä. Kasvatustieteen perusopinnot kesäyliopistossa ovat vieneet ison osan ilta-ajastani. Kurssit on nyt käyty. Viimeisen neljän viikon aikana on ollut neljä tenttiä. Viimeinen (toivottavasti) oli eilen. Luonnollisesti tentteihin valmistautumiseen on kulunut juuri sitä aikaa, jolloin muutoin olisin neulonut. Jotain pientä kuitenkin.
Sukat "Einot"
Sandnesgarn Lanett, 17 g
Puikot 2½ mm ja 3 mm

Nämä sukat tein tilaustyönä äitini puolesta. Mummoni oli pyytänyt äitiäni neulomaan sukat serkkuni pienelle Eino-pojalle (n 3 kk). Äitini taas pyysi minua neulomaan sukat hänen puolestaan. Sukat ovat ihan perusmallia. Silmukoita loin 40. Joustimen neuloin 2½ mm bambusukkapuikoilla ja sileän osan kolmosilla. Tiimalasikantapää. Neulejälkeen en ole ihan tyytyväinen. Se ei ole niin tasaista kuin mihin olen tottunut. Ilmeisesti vähäinen silmukkamäärä aiheuttaa sen, että en saa silmukoita kiristettyä niin napakasti kuin yleensä.

Tässä vähän ennakkoa tulevasta. Kappaleet on nyt neulottu, mutta kappaleiden yhdistely jää ensi viikonloppuun. Olen nimittäin lähdössä opiskelemaan yhdessä toimimista ja vaeltelemaan Posiolle. Siellä menee torstaihin asti. Tähän neuleeseen palaamme siis noin viikon kuluttua.

Seuraavakin työ on jo vahvasti ajateltuna, ohje virtuaalineulottuna ja jopa mallitilkun neuloin eilen illalla.

1 kommentti:

Raglana kirjoitti...

Muhevat palmikot. Lanettista olen kuullut mainittavan, ettei tule niin siistiä sileää kuin tavallisesti vastaavasta langasta.