lauantai 17. marraskuuta 2007

Määkin olin messuilla

Eilen iltapäivällä suuntasin minäkin kulkuni varsin monien käsityön ystävien tapaan Pirkkahalliin (tai siis Tampereen messu- ja urheilukeskukseen). Porukkaa oli kovasti ja jonkun verran tuttujakin. Tässä on minun saaliini:


Esitolta Lenkkimohairia, 327 sammaleenvihreä, 240 g (vasemmalla takana)
Honkarinteen tilan sateenkaarivärjättyä villalankaa, 100 g (vasemmalla edessä)
Piikkopirrasta punaista Anti-tickle Merino Blendiä, 600 g (keskellä)
Vihreästä Vyyhdestä On line -sukkalankoja, mustaa Supersocke Silkiä (55% merinovillaa, 20% silkkiä ja 25% polyamidia) 100 g (vasemmalla) ja ruskeaa Supersockea (75% villaa ja 25% polyamidia) 100 g (piilossa punaisten lankojen takana).
Pari hinnastoa nappasin mukaan vastaisen varalle.

Mitäs näistä sitten tulee? Lenkkimohair ja Honkarinteen lanka saavat kaverikseen viimevuotisilta messuilta hankittua vastaavaa Honkarinteen lankaa ja jotain sopivaa villalankaa. Tästä seurueesta on tarkoitus jossain vaiheessa muotoutua Twisted float shrug. Punaisesta langasta tulee pusero tai villatakki. Punaista lankaa on aina hyvä olla puserollinen varastossa. Ainakin silkkilangasta tulee sukat minulle. Ruskeasta langasta tehdyt sukat voisin antaa ehkä lahjaksikin. Nämä hankkeet saavat vielä kuitenkin odottaa jonkin aikaa. Vanhoja varastoja täytyy ensin neuloa pois.

Koska Vuodatus ei suostu avautumaan, en pysty tarkastamaan mitä ostin viime vuonna messuilta. Muistini mukaan ostoksista on jäljellä vielä Honkarinteen lankaa ja puolet Arjangon terapeuttisesta langasta. Muut ostokset olen neulonut.

Messuilta jäi taas haalea mielikuva. Mitään erityisen säväyttävää ei ollut tarjolla. Osa viime vuonna paikalla olleista yrityksistä oli jättänyt tänä vuonna tulematta. Joitakin uusia oli toki mukana. Messujen tungos oli välillä uskomaton. Tungosta tietysti lisää se, että osastot ovat sikin sokin. Minusta myyjät voisi jakaa vaikka niin, että toisessa hallissa myytäisiin vain valmiita tuotteita ja toisessa lankoja ja muita tarvikkeita. Nyt on kuljettava myös niiden ei-niin -kiinnostavien osastojen kautta.

Ei kommentteja: