torstai 31. heinäkuuta 2008

Jatkuvan tahtoisin päivän tään, päivän niin lämpöisen...

Säätiedotuksessa kerrottiin juuri, että helteet ovat tältä erää ohi. Vai niin. Alkaako jo nyt pitkä ja synkkä talvi ennen kuin kesä edes kunnolla alkoi? Minä olen kesäihminen. Pidän auringosta ja lämpimästä. Inhoan talven pimeyttä ja kylmyyttä. Melkein koko kesän olen neulonut neuletakkia talven viimojen varalle. Se ei ole vielä ihan valmis, joten paremman puutteessa kerron kesän lankahankinnoistani.

Ihan alkukesästä, kesäkuun alussa, Janette's Rare Yarns:ilta tuli asiakaskirje sähköpostilla. Erikoistarjouksessa oli tarjolla Rowanin Classic -lankoja. Tilasin yhden paketin, 500 grammaa, Luxury Cotton DK:ta, väri Ebony. Siis mustaa puuvillasekoitetta: 50% puuvillaa, 45% viskoosia ja 5% silkkiä. Syksyksi olisi vielä tarkoitus neuloa näistä pusero.
Aloitin kesälomani juhannuksesta. Ensimmäinen lomaviikko oli sateinen eli hyvää aikaa kierrellä alennusmyynneissä. Aamulehdessä kerrottiin, että fiksu ostaa tänä vuonna alennusmyynnistä keltaista, se on muotia ensi kesänäkin. Tottakai minä ole fiksu ja uskoin painettua sanaa. Sokoksen alesta löytyi keltaista Tennesseetä. Nappasin mukaan pari pinkkiäkin kerää. Nämä neuloutuvat vasta ensi kesää varten.
Kesä-heinäkuun vaihteessa lomailimme viikon Ibizalla. Siellä oli aurinkoista ja lämmintä. Saimme mukavan rusketuksen, joka muutoin olisikin jäänyt tänä kesänä haaveeksi. Matkan aikana pelattiin EM-futiksen loppuottelu, jota tietenkin seurasin Espanjan väreihin pukeutuneena. Tunnelma ottelun aikana ja etenkin sen jälkeen oli mahtava. Paras joukkue voitti.

Pari viikkoa lomasta oleilin lähinnä kotinurkissa, mitä nyt vanhempiani poikkesin tapaamassa. Viimeisen lomaviikon olin Oriveden opistolla espanjan kurssilla. Opin tosi paljon uutta, joten kurssi oli oikein onnistunut. Suosittelen.

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen on jo melkein takana. Tänään oli hieno päivä. Kokoonnuimme ylimääräiseen neuletapaamiseen Sorsapuistoon. Sää oli mitä parhain ja seura tietenkin myös. Huomenna on jo elokuu. Ensi kuussa jotain valmistakin.

Ei kommentteja: