maanantai 6. heinäkuuta 2009

Virkkaaminen kuuluu kesään

Blue Reflection Bag
Novita Tennessee, 100% puuvilla, eri värejä yhteensä 170 g
Virkkuukoukku 3,5 mm

Kesällä täytyy aina virkata jotakin. Tämän kesän virkkaukseni on tämä pienehkö laukku, n. 27 x 16 cm. Laukun ohjeen bongasin Designer Knittingin kevät/kesä 2009 -lehden sisäkannen Patonsin mainoksesta. Ilmoituksessa mainittiin, että ohje on saatavissa heinäkuun 1. asti ilmaiseksi, mutta ainakin äsken sain sen vielä ladattua. Alkuperäisen ohjeen väritys oli hieman erilainen kuin minulla tässä. Sommittelin omasta varastostani löytyvistä langoista oman väritykseni noille kukkasille. Minusta tuo on ihan sievä, vaikka en ole tainnut koskaan tuollaisia kukkia luonnossa nähdä. Mielikuvitusta kehiin, niin siinä on vaikka joulutähtiä ja valkovuokkoja! Todennäköisesti laitan laukkuun vielä vuorin. Ompelukone on jo melkein nostettu pöydälle...

Tätäkään projektia en suosittele päättelykammoisille. Noita kukkasia oli yhteensä 35 kpl, jokaisessa 3 väriä, joita 2 eri päätä, niin siitä tuli jo kolmatta sataa langanpäätä pääteltäväksi ynnä vielä kappaleiden yhdistäminen jne. Pelkät katkotut langanpäät painoivat yhteensä 10 grammaa!

Postintäti polki tänään kivan paketin.

Voitin Villavaaran blogiarvonnassa, ja nämä sain palkinnoksi: Trekking Hand Art -lankaa, Muumipyyhkeen ja kivan kortin. Kiitoksia paljon! Lanka on minulle uusi tuttavuus, ja jossakin vaiheessa taitaa muuntua sukiksi. Käsipyyhkeitä ei ole koskaan liikaa ja kortin ukkeli kirjoneuleessaan on mainio. Pääsivät poseeraamaan meidän vattupuskaan, johon kohta tulee ihan älyttömästi suuria ja herkullisia vadelmia.

2 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Ihana kassi!

Inkeri kirjoitti...

Onpa pirtsakka kassi.