torstai 31. maaliskuuta 2011

Olinhan siellä minäkin

Neuleretriitissä nimittäin. Toista kertaa. Tämä retriitti oli kaiken kaikkiaan neljäs. Kivaa oli. Hyvää seuraa. Upeita lankoja. Rukkeja. Mitä nyt ihminen voi elämässään tarvita. Lankakauppiaatkin olivat läsnä ja lankoja oli muutenkin paljon saatavilla.


Minun saaliini on tässä (oikealta vasemmalle): Titityyltä Cascaden Heritage Silkiä (85% merino superwash wool, 15% mulberry silk) 300 g, Toikalta Kauhavan Kangas-aitan Sukkista (50% merinovilla, 25% polyamidi, 25% bambu) 100 g, Sammalta Wollmeisen 100% Merino Superwashia, 100 g ja arpajaisvoitoksi sain vielä Cherry Tree Hillin Summer Sockia (30% merino wool, 35% cotton, 35% acrylic) 100g. Lankavarasto kasvoi siis 600 g:lla eli n. 20 %:lla.

Värimieltymykseni ovat vähitellen vaihtumassa. Palaan taas punaiseen. Tuo Wollmeise on muuten ensimmäiseni. Ravelryssa on tuota lankaa hehkutettu kovasti ja neulojat ovat perjantaisin taistelleet näppäimistöjensä äärellä noista himoituista vyyhdeistä. Eipä ihme, värit ovat tosi upeita.

Pari viikkoa sitten sain käsiini kolme neulelehteä: Käsityön, IK:n ja DK:n. Valtavasti sellaisia malleja, jotka tekisi mieli neuloa. Oikea neulemalliähky. Ensin kuitenkin neulon kesken olevan puseron valmiiksi ja sitten vasta uusien projektien kimppuun.

Huomenna on huhtikuu. Eipä uskoisi. Naismuistini mukaan tähän aikaan vuodesta on jo melkein lumetonta. Ei tänä vuonna. Pihakin on vielä melkein jäässä. Kevät tule jo!

Ei kommentteja: