perjantai 24. kesäkuuta 2011

Suven suloiset sukat

Näin keskikesän suuren juhlan aattopäivänä täytyy tietysti sonnustautua juhlan arvon mukaisesti. Niinpä kiskaisin jalkoihini nämä suloiset pitsisukat, jotka kutaisin jo toukokuussa.

Chick Flick by Melanie Gibbons kirjasta Joy of Soxx
Cherry Tree Hill Summer Sock (30% merino wool, 35% cotton, 35% acrylic), 1 vyyhti
Sukkapuikot 2,5 mm

Tein ihan ohjeen mukaan. Ohjeessa oli mallineule sekä selostuksena että kaaviona. Neuloin aluksi selostuksen mukaan, puolessa välissä vaihdoin kaavioon, kun en millään saanut mallineuletta hahmottumaan mieleeni. Työ alkoi sujua huomattavasti nopeammin. Olisi pitänyt heti alusta alkaen neuloa kaaviosta. Olen aina ajatellut ettei sillä niin kauheasti ole väliä millaisesta ohjeesta neuloo, mutta nyt on tunnustettava kaavion ylivertaisuus.
Lankaa ei mennyt ihan koko vyyhdillistä, kymmenkunta grammaa jäi tähteeksi. Lanka on oikein mukava tuttavuus. Aika suuresta akryylipitoisuudesta huolimatta se ei tunnu ollenkaan muoviselta. Valitettavasti sitä ei taida enää olla saatavilla. Itse sain langan arpajaisvoittona kevään Neuleretriitissä.
Ei kai tässä muuta kuin hyvän juhannuksen toivotukset kaikille. Varautukaa kaikkiin mahdollisiin säihin. Ainakin täällä Tampereella on sekä satanut että paistanut että kaikkea sitä väliltä viimeisen vuorokauden aikana. Jos palelee, laittakaa villasukat jalkaan, jos on kuuma niin ottakaa villasukat pois jalasta.

2 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kauniit sukat! Mukavaa juhannusta sinulle!

Hepsi kirjoitti...

Onpa oikeat ihanuudet!
Mukavaa Jussin jatkoa!