sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Suikalesukat

Olen pahasti jäljessä valmistuneiden töiden raportoimisessa. Nämäkin sukat aloitin jo maaliskuussa Neuleretriitissä ja ne valmistuivat aprillipäivänä.


Carousel by Louise Robert
Knitty Spring+Summer 2012
Schoppel-Wolle Grazy Zauberball Flussbett, 75% villa, 25% nylon,73 g
KnitPicks sukkapuikot 2,75 mm

Knittyssä on usein vähän erikoisempia sukkamalleja, joita olen silloin tällöin innostunut neulomaan. Näistä innostuin heti ensivilkaisulla. Ei ehkä olisi kannattanut niin kauheasti innostua. Sinänsä sukissa ei ole mitään vikaa, mutta tämä on tuskastuttavan hidas tapa neuloa sukat. Homma ei tunnu etenevän sitten millään. Sen verran muokkasin ohjetta, että tein kantapään Afterthought heelinä. Toisen sukan kantapää vähän kiristää, mutta se ei käyttöä haittaa. Unisukkina olen näitä käyttänyt ja hyvin ovat toimineet. Lanka sopii mielestäni hyvin tällaiseen projektiin. Samaa väriä on aika pitkä pätkä ja "normaalisti" neulotuissa sukissa samaa väriä on liiankin kanssa. Tarkoitus oli tehdä kaksi identtistä sukkaa, mutta en löytänyt samaa väriä, jolla aloitin muualta kerästä vaikka sen kerinkin uudelleen. Antaa sitten olla niin kuin ovat.


1 kommentti:

JennyF kirjoitti...

Samoja ihailin minäkin, kun ohje ilmestyi, mutta into laski luettuani ohjetta hiukan. Hienot sukat kuitenkin, maksoi vaivan!